РС на БСП - район Северен

Клуб на БСП - р-н Северен:

Адрес: Ул. Пантелей Генов № 1 

Телефон: 0897 84 66 00 

Раб. време на клуба: 08:00 ч. - 12:00 ч. 


 

 

 

Председател на РС на БСП - Северен - д-р Атанас Баташки

 

Председател на МО в р-н Северен - Мария Бухалова 

 

Председател на ОЖС в р-н Северен - Цеца Бресковска 

 

Back to Top