Адв. Наум Китанов е кандидатът за кмет на район Западен от БСП

54 – годишният адвокат Наум Китанов беше единодушно избран от социалистите от пловдивския район “Западен” за кандидат за кмет на района на предстоящите местни избори. Адв. Китанов е роден, израснал и в момента живее в района. Завършил е училище “Елин Пелин”, ЕГ “Иван Вазов” и право в ПУ “Паисий Хилендарски”. От 2002 година е адвокат, вписан в Адвокатска колегия – Пловдив, а през годините е бил няколко пъти член на РИК и ОИК. В юридическата си практика се е сблъсквал многократно с казуси, касаещи работата на общинската администрация, изборния процес и нормативните актове, касаещи местното самоуправление. Това е предимство, което му позволява да подкрепя не само с думи, а и с факти твърдението, че ще бъде много добър кмет на район “Западен”.

Като човек, свързан от рождението си с района, той ежедневно се сблъсква с проблемите, натрупани от досегашните управляващи, разговаря със съседите си, съкварталците, жителите от всяка част на най-зеления район на града под тепетата. Адв. Китанов се интересува от спорт, бил е футболен съдия. Обича природата и го боли от това, което се случва със зелените площи в района, Гребната база и парковете. Социалистите са убедени, че той знае как да реши проблемите и има волята да го направи.

Време е район Западен да има един достоен кандидат, за който Западен е не просто район, а дом, семейство, настояще и бъдеще.  Адвокат Китанов, социалистите и симпатизантите на БСП ще се борят заедно за едно по-добро бъдеще на любимия си район, техния дом!