В залата на БСП – Район Северен много членове и симпатизанти на БСП тържествено честваха Международния празник на жените 8-ми март

В залата на БСП – Район Северен много членове и симпатизанти на БСП тържествено честваха Международния празник на жените 8-ми март.

Тържеството беше открито от Иван Петков – председател на Градския Съвет на БСП – Пловдив и водач на листата на 16 МИР на предстоящите парламентарни избори. В своята реч Другаря Петков приветства жените – социалистки за огромният им принос в развитието на партийната организация.

Специално приветствие получиха и двете най – възрастни социалистки Вяра, която на 12.04 ще навърши 100 години и Запрянка, която е на 96 години.

Иван Петков подчерта, че БСП има 131 годишна история и сигурно бъдеще с изключителни членове като Вяра и Запрянка.
На тържеството присъстваха кандидат-депутатите Иван Петков, Мирослав Владов, доц. Биволарски и Председателя на Район Северен инж. Петър Бояджиев

Жените – социалистки получиха цветя и вкусна почерпка, осигурена от Ръководството и активни членове на Район Северен. По този начин беше открит и основно ремонтираната стая. Младите членове на Района вложиха средства, труд и желание за подмяна на подовата настилка и завършване на ремонта на стаята на Председателя.