Кв.”Гладно поле” е олицетворение на управлението на Пловдив в последните 12 години

Кандидатът за кмет на гр. Пловдив арх. Костадин Палазов и кандидатът за кмет на район “Източен” Димитър Джевизовпредставиха пред жителите на кв. “Гладно поле” листата с кандидати за общински съветници на „БСП за България“ иприоритетите в програмата за управление на града и района.

Архитект Палазов отбеляза, че кварталът преди години е бил пример за градска среда, а сега е занемарен. Зеленитеплощи между блоковете не се поддържат и липсата напаркоместа става все по-осезаема, което води до честимеждусъседски конфликти. Инфраструктурата е лоша и липсва ясна визия за развитие на този микрорайон.

Той подчерта пред присъстващите пловдивчани, чеприоритет на социалистите за развитие на градската среда е мисълта за всеки един жител във всеки квартал, а не само в централната градска част. Акцентира върху подобряване наградската среда, изграждане на нови детски ясли и градинии поддръжка на междублоковите пространства.

“Ние предлагаме разумни решения на проблемите наПловдив и всеки един микрорайон, които ще го направятмного по-привлекателно място за живот – не само в централна градска част и новите комплекси, но и във всекиедин квартал”, заяви арх. Палазов.

„За съжаление, “Източен” все повече придобива славата нанай-трудният и западащ район в града“, посочи кандидатътза кмет на района Димитър Джевизов. Според негодосегашните го управляващи са концентрирали всичкисредства за подобрения в кварталите, които са най-близо доцентрална градска част, а останалите са изоставени с годинии в тях нищо не се подобрява.

Джевизов представи пред присъстващите своитеприоритети за развитие на района и ги увери, че когато бъдеизбран за кмет, няма да дели жителите според това в койквартал живеят, а ще бъде кмет на всеки един.

След представянето на приоритети, жителите на кв. “Гладнополе” имаха възможността да задават въпроси накандидатите за кметове и общински съветници. Те гиувериха, че на 29.10 ще дадат своята подкрепа запечелившия отбор с номер 1 в интегралната бюлетина, за даможе “Източен” да бъде много по-приветливо и желаномясто за живот.

Повече за Пловдив!

Повече за Източен – с номер 1 в интегралната бюлетина!