Корнелия Нинова откри предизборния офис на БСП-Пловдив на Главната

Корнелия Нинова откри предизборния офис на БСП-Пловдив на Главната

Кандидати за народни представители от “БСП за България” от 16 МИР, заедно с граждани на Пловдив, откриха предизборния павилион на социалистите пред фонтаните до Община Пловдив. На събитието присъстваше и председателят на БСП Корнелия Нинова.

Водачът на листата Иван Петков откри мероприятието и в словото си засегна проблеми на града под тепетата, които управниците от ГЕРБ не само не могат да решат, но и задълбочават.
Той припомни, че БСП винаги е отстоявала интересите на пловдивчани с позиции, присъствие и решения, а примери за това са казусите с Панаира, пробива до Водната палата, застрояването на 81 дка до Гребната база и др. Петков остро осъди действията на десните партии и желанието им да бъде премахнат паметника на Альоша и заяви, че това никога няма да бъде постигнато и БСП ще се противопостави остро на подобни идеи.

Корнелия Нинова акцентира върху основните моменти от платформата на БСП и подчерта трите важни приоритета, които социалистите ще отстояват в 49-ото Народно събрание, а именно да не се въвлича България във война, борба с инфлацията и защита на българското семейство, семейните ценности и децата.

БСП стартира две подписки: едната е за референдум против джендър идеологията, а втората – против премахването на Паметника на Съветската армия в София. Всеки гражданин може да се подпише за тези каузи всеки ден на павилиона, както и в клубовете на БСП в Пловдив