ПОЗИЦИЯ на Градски Съвет на БСП-Пловдив

Не социалисти, а служители на едрия капитал напуснаха градската партийна организация. Благодарим им! През изминалата година те се самоотлъчиха от Българската социалистическа партия в града под тепетата, защото години наред манипулираха редица партийни организации и по този начин подбираха делегатите, чрез които владееха организацията. Но всичко излезе наяве.

Това са хора, които бяха избрани от листата на „БСП за България“ и с левите гласове в Пловдив. Те трябва да напуснат Общинският съвет на Пловдив, а не лицемерно да лъжат социалистите и пловдивските граждани. Те отдавна не са част от социалистическата партия, защото най-висшият орган Конференцията вече се е разграничила от тях!
Опитвайки се да отделят хора от БСП, те усетиха съпротива от нашите членове през изминалите дни. Техните души са продадени за лични и користни изгоди. Социалистическият идеал не е за продан!

Гражданите на Пловдив ясно осъзнаха, че те не са съветници на БСП, а обслужват лицето Георги Тодоров Гергов и интересите на ГЕРБ.

Гласуваха за пробива на „Водната палата“, за зала „Строител“, за застрояването на 81 декара до „Гребна база“, както и за приемането на акциите на „Международен Панаир Пловдив“ АД. С последните свои действия дори временната комисия за установяване на всички факти, свързани с поемането на пълния контрол на Панаира, в официалния си доклад, изпратен до Главния прокурор на Република България и Агенцията за държавна финансова инспекция, ги определи като съветници на Георги Гергов!

Истинската левица в Пловдив не може да бъде сломена от хора, които обслужват Георги Гергов. Напротив, това е шанс за оздравяване и пречистване на партията в нашия град. Българската социалистическа партия е гръбнакът на лявата идея в България. Ние сме представителите на обикновения трудов човек, честния социалист, бореца за справедливост!